ÁLLÁSHIRDETÉS – Nyári diákmunka

Szob Város Önkormányzata felvételt hirdet nyári diákmunkára, napi 6 órás, vagy annál rövidebb munkaidőben történő foglalkoztatásra.

Várjuk 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói-, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok jelentkezését.

A Nyári Diákmunka 2024. július 1-től 2024. augusztus 31-ig tart.

Feladat:
Szob Város Önkormányzatánál irattárazási és adminisztrációs feladatok ellátása.

Bérezés:
A szakképzettséget igénylő munkakör esetében 244.500 Ft/fő/hó, a szakképesítést nem igénylő munkakör esetében 200.100 Ft/fő/hó.

Felvételi feltétel:

2024. június 17. napjától a nappali tagozatos diák, szolgáltatást kérőként a lakcímkártyán szereplő lakó,- vagy tartózkodási helye szerinti illetékes járási hivatalnál nyilvántartásba kell, hogy vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a járási hivatalhoz befáradnia annak érdekében, hogy a munkába állás előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

Az álláslehetőséggel kapcsolatban további tájékoztatást kérni munkaidőben a Szobi Polgármesteri Hivatalban Hajdu Anitánál lehet, vagy a 27/570-690 telefonszám 26-os mellékén, illetve a hajdu.anita (kukac) szob.hu, valamint szob (kukac) szob.hu  e-mail címeken.