Felhívás!

Tisztelt Szobi Polgárok!

A híradásokban és különféle tájékoztató anyagokban számtalanszor elhangzott, illetve olvashattuk, hogy koronavírus terjedése az idős emberekre a legveszélyesebb.

Tisztelettel kérem tehát Önöket, hogy amennyiben tudomásuk van a környezetükben olyan idős, beteg emberről, akinek az ellátása nem biztosított, tájékoztassák erről az Önkormányzatot a 27/570-690-es telefonszámon.

Igény esetén a 65 év feletti lakosok részére (elsősorban részükre, kapacitástól függően a 65 év alattiak számára is) az önkormányzat tud ebédet biztosítani 735 Ft/adag áron egyszer használatos edény használatával. Az arra rászorulók részére az ebéd házhoz szállítását is tudja biztosítani az önkormányzat, amennyiben ilyen kérés fogalmazódna meg.

Kérjük Önöket, hogy az ebéd biztosítására vonatkozó igényüket munkanapokon 8 és 14 óra között a Központi Konyhán – lehetőség szerint egy hétre vonatkozóan – legyenek szívesek jelezni a 27/370-372-es telefonszámon.

Mindezek mellett tisztelettel kérjük a 60 év felettieket, hogy lehetőség szerint az elkövetkező hetekben csak rendkívüli esetekben hagyják el otthonaikat.

Vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel:

Ferencz Gyöngyi

s.k. polgármester