Ingatlan értékesítés

Szob Város Önkormányzata nyilvános liciteljárás útján értékesítésre hirdeti meg az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező, 2628 Szob, Árpád u. 9. szám alatt található, 578/4 hrsz-ú, 571 m2 területnagyságú, kivett lakóház és udvar megnevezésű ingatlanát. A település központjában elhelyezkedő ingatlanon egy komfort nélküli, 120 m2-es, felújításra szoruló családi ház található.

A kikiáltási ár: 9 130 000 Ft
Licit időpontja: 2022. április 20. (szerda), 13 óra
Licit helye: Szobi Polgármesteri Hivatal Jegyzői Iroda (Szob, Szent Imre u. 12.)
Licit lépcső: 100 000 Ft

A licit időpontja előtt munkanapokon bármikor, előzetes időpont egyeztetés után az ingatlan megtekinthető. Az ingatlannal kapcsolatban érdeklődni lehet Ferencz Gyöngyi polgármesternél a 27/570-690-es telefonszámon.

Az ingatlan jelenlegi, „lakóház” rendeltetési módjának fenntartásához fűződő települési érdekre tekintettel, az önkormányzat ezúton tájékoztatja a tisztelt érdeklődőket, hogy az ingatlan eltérő célú hasznosításához, azaz a rendeltetés mód megváltoztatásához az adásvételt követően sem járul hozzá.

A liciten győztes leendő vevőnek a licitálás helyén, a licit során kialakult bruttó vételár 10%-át kell foglaló címén egy összegben megfizetnie, amely a vételárba beleszámít.

A liciten győztes a licitálás időpontját követő két héten belül (14 naptári nap) az adásvételi szerződés megkötésére jogosult. Az adásvételi szerződés aláírásával egyidejűleg köteles vevő a teljes vételárat megfizetni.

Szob Város Önkormányzata