Vendégkönyv

Tisztelt szobi lakosok,

Az itt található vendégkönyvbe írhatják le kérdéseiket, valamint panaszaikat.

Ferencz Gyöngyi, polgármester

3 Comments

 • „VASÁRNAPI BÁNYA-CSIKORGATÁS” – AUGUSZTUS 9-én, VASÁRNAP, 15 órától békés, politikamentes DEMONSTRÁCIÓT szerveznek Pilismarót lakosai. A DEMONSTRÁCIÓ HELYE: Pilismarót-Dunapart – a Dunapart utca és Akácfa utca (a faluból a Dunapartra levezető út legvégén lévő, jobbra kanyarodó betonos út), ÁLTAL KÖRÜL ZÁRT FÜVES TERÜLET.
  A demonstráció CÉLJA: hangfalak segítségével szeretnénk bemutatni a falu lakosainak, MILYEN ZAJJAL járna egy MŰKÖDŐ BÁNYA. Pár nagy teljesítményű hangfalon lejátsszuk a kavicsbánya nótáját… MEGMUTATJUK, MIT KELLENE HALLGATNUNK, HA a BÁNYA DALÁRA FÁJNA A FÜLÜNK.
  Gyere, HALLGASD MEG a bányát, milyen lenne élőben!
  Találkozzunk minél többen, mutassuk meg, hogy sokan vagyunk, akik nem adják a békéjüket, a nyugalmukat, a házaikat, a biztonságukat!
  Kérünk, most a haragodat hagyd otthon, hozd a jókedvedet, hallasd a hangod – a jelenléteddel! Mindenkinek szól a meghívás, aki szereti Pilismarótot, szereti a Dunakanyart. A szobiak és zebegényiek kapnak majd ebből a hangzavarból.is Mindenkit szeretettel várunk! Mutassuk meg az összefogás erejét!
  A rendezvény 18 óráig tart. | A demonstráció szervezője: Vígh László.

Szóljon hozzá Ön is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük