Zöld Híd B.I.G.G. – Hulladékudvarok újranyitása

2020. május 25. hétfőtől kezdődően a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. Kerepes Ökörtelek-völgyben és Nógrádmarcalban működő hulladékkezelő központjai – korlátozások mellett – újra fogadják a lakossági beszállítókat.

Az Ügyfelek hétköznapokon 8 és 16 óra között látogathatják a hulladékkezelő központokat, amelyek esetében az átadható hulladék mennyiségére, minőségére és származására vonatkozó szabályok nem változnak.

Ugyanakkor a koronavírus miatti fertőzésveszély csökkentése érdekében bizonyos korlátozó intézkedéseket vezetett be Társaságunk. Ezek közé tartozik, hogy a központok területére egyszerre – védőmaszkot és -kesztyűt használó – két különálló beszállító (két személyautó) léphet be, az ennél nagyobb egyidejű létszámot elkerülendő a telephelyek bejáratánál kell várakozni.

A helyszínen munkatársunk rögzíti a hulladékátadó személy nevét, lakhelyét, illetve a leadni kívánt hulladék típusát és mennyiségét. Ezt követően a beszállító köteles munkatársaink útmutatása mellett szelektálva, saját kezűleg a megfelelő konténerbe helyezni a hulladékot. A visszamérést követően a mérlegjegy és a kiállított számla alapján történik a hulladékkezelési szolgáltatás költségének meghatározása.

Megértésüket köszönjük!

Gödöllő, 2020. május 22.

Tisztelettel és köszönettel:
Hajnal Zsolt András sk.
Ügyvezető