Felhívás – Gyermek rendelés

Kedves Szülők és Családok!

A kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel mától változik a Szobi Gyermekorvosi szakrendelés betegellátási rendje. Célom egy ésszerű, mindenki érdekét szolgáló, a páciensek egészségét nem veszélyeztető gyakorlat bevezetése a következő hetekre. A részletek folyamatos kidolgozás alatt állnak.

A gyógyszerfelírási rend központilag változott, a gyermekek számára felírt vényköteles szerek kiváltásához ezentúl nincs szükség a felírási igazolásra(recept). A gyermek TAJ számának bemondásával és a kiváltó személyazonosságának igazolásával kiválthatóak lesznek a gyógyszerek, tápszerek.

A mostanában lejáratos szakorvosi javaslatok további 90 napra érvényben maradnak.

Mindezek alapján csecsemőtápszerek, rendszeresen szedett gyógyszerek stb. felírásához nem szükséges személyes találkozó, ezek telefonon keresztül igényelhetők! Rendelő tel:06-27-306889

 Lehetőség szerint, amit csak lehet távsegítséggel kell közösen megoldanunk, ezért receptírásért, javaslatért, igazolásért, halasztható státuszvizsgálatokért biztosan nem kell és nem is szabad majd a rendelőbe jönniük.

Országos irányelveket és helyi sajátságokat figyelembe véve döntünk majd a betegellátás módjáról, ami a járványügyi helyzet függvényében bármikor változhat.

Célunk a várótermi zsúfoltság elkerülése és az orvos-beteg találkozások számának optimalizása. Kérem hogy kövessék figyelemmel a közösségi oldalakon (szobinfo)  megosztottakat. A rendelőt csak halaszthatatlan esetben keressék fel, bizonytalanság esetén előzetesen telefonon konzultáljunk rendelési időben .

Kérem, hogy minden ismerősüket, akinek gyermeke a Szobi Gyermekorvosi rendelőhöz tartozik értesítsenek a változásokról.

A rendszeres és folyamatos kommunikáció fenntartásával tudjuk leginkább biztosítani mindannyiunk és gyermekeink biztonságát.

Kérem, hogy vegyék nagyon komolyan a hatóságok és az egészségügyi szervek ajánlásait! Működjenek együtt azok maradéktalan betartásában.

Vigyázzanak Magukra! Vigyázzunk Egymásra!

Dr. Gál Katalin