Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Szobon 2017. április 1-től a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. vette át a hulladékok elszállítását, kezelését, ezzel szemben a közszolgáltatási díjat 2016. április 1-től az NHKV Zrt. szedi be és számlázza ki az ingatlanhasználóknak.

Önkormányzatunkhoz érkezett lakossági bejelentések alapján felvéve a kapcsolatot mindkét társasággal, néhány fontos információt szeretnénk megosztani Önnel.

Amennyiben számlázással, vagy befizetés egyeztetésével kapcsolatban szeretne bejelentést tenni, az NHKV Zrt. ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségek egyikén szíveskedjen felvenni a kapcsolatot.

 

Elérhetőségeik:
Telefon: 061/999-6464
E-mail: ugyfelszolgalat@nhkv.hu
Levelezési cím: 1300 Budapest, Pf. 333.felé a 1300 Budapest, Pf. 333.

 

Ezzel szemben hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételéhez, átmeneti szüneteltetéséhez, hulladékgyűjtő edény igényhez és 60 literes gyűjtőedény jogszerű használatának igazoltatásához a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. adatbejelentő lapját szükséges kitölteni és a lapon megjelölt címre szükséges megküldeni.

Az adatbejelentő lap letölthető IDE KATTINTVA, illetve a Szobi Polgármesteri Hivatalban személyesen is igényelhető.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a 60 literes gyűjtőedény jogszerű használatának igazoltatásához jegyzői aláírás és pecsét szükséges!

 

Tisztelettel:

Szob Város Önkormányzata